Transparante glazen buttplug met ring Bekijk groter

Glazen buttplug met ring

Nieuw product

Transparante licht gebogen glazen buttplug met ring

Meer details

Op voorraad

23,95 € incl. btw

Materiaalspecificatie

Gewicht0,24 kg
MateriaalGlas
Lengte14,6 Cm
DiameterØ 5,0 Cm

Meer informatie

Buttplug van breuk zeker transparant glas met stevige ring. Vervaardigt van hoogwaardig hypo allergeen handgemaakt kwaliteits-glas. Afwasmachine veilig en bijna onverwoestbaar. Kan worden verwarmd of gekoeld worden door middel van warm of koud water.

Wanneer je een koude glazen buttplug gebruikt, trekt je anus samen waardoor een zeer intens gevoel ontstaat, die je zal doen sidderen van genot. Een butt-plug koud maken doe je door hem in koud water, in de koelkast of in het vriesvak te leggen. Een warme glazen plug voelt comfortabel aan en omdat de bloedvaten verwijden zal de doorbloeding in de anus gestimuleerd en verbeterd worden. Dit geeft een prettig en opwindend gevoel.

Je kunt een glazen buttplug eenvoudig verwarmen met lauw of warm water of door hem even in de magnetron op te warmen. Het glas zal de koude of warme temperatuur redelijk lang vast blijven houden. Waarschuwing: Wees altijd voorzichtig en controleer de temperatuur alvorens je hem anaal of vaginaal gaat gebruiken. Pas altijd op je eigen veiligheid en die van je partner.

Let op! Wanneer je een glazen buttplug laat vallen op een harde ondergrond bestaat de kans, hoe stevig het materiaal ook is, dat deze beschadigt. Gebruik nooit een glastoy die beschadigd is! Bij het gebruik van een glazen buttplug heb je meestal minder glijmiddel nodig. Je kunt alle soorten glijmiddel gebruiken. Het materiaal is hard en niet poreus waardoor het zeer eenvoudig, hygiënisch te reinigen is.

Accessoires