Glazen dildo met blauwe nopjes Bekijk groter

Glazen dildo met blauwe nopjes

Nieuw product

Dildo van breukzeker transparant glas gecombineerd met blauwe nopjes

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

29,95 € incl. btw

Materiaalspecificatie

Gewicht0,32 kg
Verpakkingsmaat210 mm x 100 mm x 65 mm
MateriaalGlas
Lengte17,8 Cm
DiameterØ 2,8 Cm

Meer informatie

Dildo van breuk zeker transparant glas gecombineerd met blauwe genots noppen. Vervaardigt van hoogwaardig hypo allergeen handgemaakt kwaliteits-glas. Afwasmachine veilig en vrijwel onverwoestbaar. Kan aangenaam worden verwarmd of gekoeld worden door middel van warm of koud water.

Wanneer je een koude glazen dildo gebruikt, trekt je vagina samen waardoor een zeer intens gevoel ontstaat, die je zal doen sidderen van genot. Een dildo koud maken doe je door hem in koud water, in de koelkast of in het vriesvak te leggen. Een warme glazen dildo voelt comfortabel aan en omdat de bloedvaten verwijden zal de doorbloeding in vagina of anus gestimuleerd en verbeterd worden. Dit geeft een prettig en opwindend gevoel. Je kunt een glazen dildo eenvoudig verwarmen met lauw of warm water of door hem even in de magnetron op te warmen. Het glas zal de koude of warme temperatuur redelijk lang vast blijven houden.

Waarschuwing: Wees altijd voorzichtig en controleer de temperatuur alvorens je hem vaginaal of anaal gaat gebruiken. Pas altijd op je eigen veiligheid en die van je partner. Let op! Het gebruik van een glazen dildo is veilig. Wanneer je een glazen dildo laat vallen op een harde ondergrond bestaat de kans, hoe stevig het materiaal ook is, dat de dildo beschadigt. Gebruik nooit een dildo die beschadigd is!

Bij het gebruik van een glazen dildo heb je meestal minder glijmiddel nodig. Je kunt alle soorten glijmiddel gebruiken. Het materiaal is hard en niet poreus waardoor het zeer eenvoudig, hygiënisch te reinigen is.

Accessoires