Glazen gebogen dildo Bekijk groter

Glazen P en G spot dildo

Nieuw product

Gebogen G en P spot dildo van breuk zeker semi transparant glas

Meer details

Op voorraad

39,95 € incl. btw

Materiaalspecificatie

Gewicht0,31 kg
Verpakkingsmaat210 mm x 100 mm x 65 mm
MateriaalGlas
Lengte19,0 Cm
DiameterØ 3,2 Cm

Meer informatie

Gebogen van breuk zeker transparant glas vervaardigde dildo. Gemaakt van hoogwaardig hypo allergeen kwaliteits-glas. Afwasmachine veilig en bijna onverwoestbaar. Kan worden verwarmd of gekoeld worden door middel van warm of koud water.

Wanneer je een koude glazen dildo gebruikt, trekt je vagina samen waardoor een zeer intens gevoel ontstaat, die je zal doen rillen van genot. Een dildo koud maken doe je door hem in koud water, in de koelkast of in het vriesvak te leggen. Een warme glazen dildo voelt comfortabel aan en omdat de bloedvaten verwijden zal de doorbloeding in vagina of anus beter gestimuleerd en verbeterd worden. Dit geeft een prettig en geil gevoel. Je kunt een glazen dildo eenvoudig verwarmen met lauw of warm water of door hem even in de magnetron op te warmen. Het glas zal de koude of warme temperatuur behoorlijk lang vast blijven houden.

Waarschuwing: Wees altijd voorzichtig en controleer de temperatuur alvorens je hem vaginaal of anaal gaat gebruiken. Pas altijd op je eigen veiligheid en die van je partner. Let op! Het gebruik van een glazen dildo is veilig. Wanneer je een glazen dildo laat vallen op een harde ondergrond (plavuizen) bestaat de kans, hoe stevig het materiaal ook is, dat de dildo beschadigt. Gebruik NOOIT een dildo die beschadigd is!

Bij het gebruik van een glazen dildo heb je meestal minder glijmiddel nodig. Je kunt alle soorten glijmiddel gebruiken. Het materiaal is hard en niet poreus waardoor het zeer eenvoudig, hygiënisch te reinigen is.

Accessoires